Vainion liikenteen "Matkan varrelta" juttuarkisto

HIIDENKIERTÄJÄT LIIKKUVAT VAINION AUTOILLA

Vuosi 2013 on ollut lohjalaiselle Hiidenkiertäjien suunnistusseuralle menestyksekäs. 
 

 

VAINION LIIKENNE MAINOSTAA

Katso Vainion mainiot mainokset YouTubessa.
 

 

KOULUTUS TAKAA VAINION LAADUN

Lainsäädäntö edellyttää ammattimaisessa liikenteessä toimivilta linja-autonkuljettajilta ammattipätevyyttä


VANHEMMAT "MATKAN VARRELTA" -JUTUT LÖYDÄT JUTTUARKISTOSTA

 

LP VIESTI MATKALLA MENESTYKSEEN, LUE JUTTU

LP Viestin lentopallonaiset taittavat kisamatkansa Vainion kyydissä
 

 

KATSO TÄSTÄ VAINION LIIKENTEEN HISTORIA

Oli vuosi 1930 kun Jooseppi Vainio perusti yrityksen...

 

19.10.2011

Delta-jengi jättää kisareissuilla suunnistuksen Vainiolle

Suunnistusseura Delta on luottanut Vainion liikenteen kuljetuksiin jo yli 10 vuoden ajan.

Delta matkustaa vuosittain useamman kerran kilpailumatkoille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Huippusuunnistajille on tärkeää, että autot ovat mukavia ja sopivan kokoisia. Kun vielä hinta-laatu -suhde on kohdallaan ja varaaminen uuden nettilomakkeen kautta entistäkin vaivattomampaa, ei ole ihme että Delta luottaa Vainioon. –Mukavaa on myös se, että meillä on suunnistuskisojen maasto-olosuhteisiin sopeutuva mukava kuljettaja, kertoo Deltan bussivarauksia hoitava Peki Luoma.

Deltan “hovikuljettajana” toimii Veikko Heino, joka oli jälleen ratissa, kun Delta osallistui kahdella joukkueella lokakuun alussa 25-mannakavlenin massaviesteihin Ruotsin Södertäljessa. Matka oli menestyksekäs, sillä Delta sijoittui kolmanneksi.

http://www.delta-suunnistus.fi
 

19.10.2011

LP Viesti Salo matkalla menestykseen 

LP Viesti Salon naisjoukkue on lentopallon hallitseva Suomenmestari ja Cup-mestari. Joukkue pelaa kymmenien kotimaan pelien lisäksi useita pelejä ulkomailla eri turnauksissa ja Challenge-cupissa. 

Pelimatkoilla pelaajien on kyettävä keskittymään, lepäämään ja pelien jälkeen palautumaan rauhassa. Siksi LP Viesti onkin valinnut pelimatkojensa kuljetuskumppaniksi Vainion Liikenteen.

 

Mestarien kyytiä       

Vaikkei joukkueella olekaan käytössä omaa autoa, ei mukavuudesta tai luotettavuudesta ole tarvis tinkiä. Vainion Liikenne pystyy tarjoamaan Suomen mestareille arvoistaan palvelua. Hyvinvarustelluissa busseissa matka taittuu mukavasti ja jokainen pelaaja voi keskittyä siihen mihin haluaa.

Vainion liikenteen busseissa myös joukkueiden varusteet kulkevat kätevästi. Ja palvelu pelaa kotihallilta aina kohteeseen saakka. Ovelta ovelle. LP Viesti Salon menestys ei ole ainakaan kulkemisesta kiinni. Siitä huolehtii Vainio.