Enemmän suomalaista liikennöintiä

Vainion Liikenne on yli 85-vuotias kotimainen perheyhtiö. Aloitimme 1930 yhdellä autolla Kuusjoki-Salo-Turku -linjalla. Nyt autoja on yli 120 ja reitistö kattaa koko Lounais-Suomen Uudestakaupungista Helsinkiin.

Enemmän vuoroja

Olemme koko toimintamme ajan halunneet tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja sujuvaa joukkoliikennettä. Siksi olemme muun muassa lisänneet Turku-Helsinki-Turku linja-autovuorojamme ja suoria yhteyksiä sekä lentokentälle että Helsingin satamiin. 

Katso aikataulut »

100 % suomalainen perheyhtiö

Vainion Liikenne on edelleen täysin Vainion suvun omistuksessa ja maksamme kaikki verot kotimaahan. Vastaamme etenkin Salon ja Turun seudulla sujuvan joukkoliikenteen tarjoamisesta myös syrjäseuduille. Linja-autoliikenteen lisäksi meillä on oma korjaamo. Yhteensä työllistämme yli 150 joukkoliikennealan ammattilaista.

Lue lisää meistä »

Suomalaista palvelua

Vainion Liikenteellä on oikeus käyttää Avainlipputunnusta osoituksena siitä, että tarjoamme suomalaista palvelua. Kun matkustat Vainion Liikenteen autoissa, tuet suomalaista työtä ja kotimaisia palveluita. Tervetuloa turvalliseen kotimaiseen kyytiin.