Enemmän samalla

Tuskailetko matkatavararajoitusten tai sopivien bussivuorojen kanssa? 
Tai mietitkö miten kuljetat lemmikkisi mukana lomamatkalle?
Monissa busseissa on rajoitteita matkustamisen suhteen. 
Vainion Liikenteellä kaikki sujuu mukavammin ja hinnatkin ovat lähes samat. Siksi Vainion Liikenne tarjoaa enemmän samalla. 

Lemmikit

Tiesithän, että kaikenkarvaiset kaverisi ovat tervetulleita mukaan matkalle, kunhan pysyvät hihnassa tai kopassa. Huomioithan allergiset matkustajamme antamalla heidän valita paikkansa ensin, etkä päästä lemmikkiäsi istuimille. Lemmikeistä emme ota lisämaksua.

Jalkatila

Meillä matkanteko on leppoisaa ja mukavaa. Kyytimme sopii myös isokenkäisille ja pitkäsäärisille. Penkit on jaoteltu väljästi ja jalkatilat ovat edustusautoluokkaa. Jalkatilaan mahtuvat myös kassit, nyssykät ja mukana kulkevat lemmikit. Olemme panostaneet matkustajien mukavuuteen, emme maksimaaliseen paikkamäärään.

Matkatavara

Aloita matkasi huoletta. Medän kyytiimme saat mukaan normaalit matkatavarat, eli matkalaukun molemmille käsille ja vielä käsimatkatavaran tai repun selkään. Isommista kuormista ja esineistäkin selviää rahtimaksulla. Sukset ja lastenrattaat kuljetamme ilmaiseksi.

Lapsipassi

Me kuljetamme lapset mummolaan turvallisesti. Kuljettajamme huolehtii, että lapsipassilla matkustavat lapset pääsevät oikeaan määräpäähänsä ja luovuttaa heidät ainoastaan passiin merkitylle vastaanottajalle. Lapsipassi on maksuton palvelu.

Täytä ja tulosta lapsipassi tästä (PDF).

Enemmän vuoroja

Me huolehdimme, että pääset perille sinulle sopivaan aikaan. Vuoroja lähtee tiuhaan tahtiin ja ne on optimoitu matkustajien tarpeiden mukaan. Busseja kulkee lähes ympäri vuorokauden, joten kyytejä löytyy myös niin keikoilla kulkevien kuin lomamatkalaistenkin tarpeisiin.

 

Kuten huomaat, Vainion busseilla matkustat mukavammin ja helpommin.
Mikset siis varaisi saman tien lippua. Turvallista matkaa!

Varaa matkalippu!