Vainion liikenne lisää expressvuoroja Piispanristiltä ja pikavuoroja Piikkiöstä Helsinkiin

4.3.2019 alkaen Vainion Liikenne lisää 16 nopeaa expressvuoroa Piispanristi – Helsinki – Piispanristi reitille. Samalla lisätään 21 pikavuoroa Piikkiö – Helsinki – Piikkiö reitille.

”Olemme saaneet paljon toiveita lisätä liikennettä Piispanristiltä sekä Piikkiöstä Helsinkiin. Haluamme vastata palautteeseen ja sen takia vuoromuutoksia on tehty” perustelee Vainion Liikenteen tj Matti Vainio.

Muutosten myötä myös alueen yhteydet Saloon paranevat.

Muutosten seurauksena yhteydet Hämeenkadun TYKS:n pikavuoropysäkiltä vähenevät hiukan. ”Pysäkin käyttö on ollut odotettua vähäisempää ja toivomme, että Tuomiokirkkotorin pysäkki korvaisi Hämeenkadun pysäkin sieltä pois jäävien vuorojen osalta” sanoo Vainio. Vainion Liikenne ajaa kuitenkin Hämeenkatua TYKS:n pysäkin kautta edelleen yhteensä 26 päivittäistä lähtöä. Ne keskittyvät tärkeimpiin opiskelu- ja työmatka-aikoihin.

4.3. alkaen Vainion Liikenne lisää myös kaksi uutta nopeaa expressvuoroa Turun ja Helsingin välille. Helsingistä uusi vuoro lähtee klo 13.35 ja Turusta klo 15.45.

Muutosten jälkeen Vainio liikennöi arkipäivänä 28 kertaa Turusta Helsinkiin ja takaisin eli yhteensä 56 vuoroa.

Turun ja Helsinki-Vantaa lentoaseman välisellä reitillä Vainion Liikenne tarjoaa muutosten jälkeen 55 päivittäistä yhteyttä. Uudet aikataulut ovat nähtävissä Vainion Liikenteen ja Matkahuollon nettisivuilla.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Matti Vainio, 0400 535 335
Liikennesuunnittelupäällikkö Juha Tiikko, 02 777 3339