Uudistuksia Vainion Liikenteen aikatauluissa 7.1. lähtien

Loppiainen tuo Vainion aikatauluihin rutkasti uudistuksia. Lue muutoksista alta ja käy katsomassa uudet aikataulut 7.1. lähtien täältä.

Huom! Salosta klo 05.55 ja 07.00 Turkuun lähtevät vuorot sekä Turusta klo 15.40 ja 16.15 Saloon lähtevät vuorot ajetaan jatkossakin Jaanintien liittymän pysäkin kautta.

Uusia pysäkkejä Salon seudulle

Vainio ottaa Salossa käyttöön uusia pikavuoropysäkkejä 7.1. alkaen. Pikavuorot kulkevat jatkossa Halikossa kirkonkylän läpi, ja niiden pysäkki siirtyy Vaskiontielle liikenneympyröiden väliin. Prestkullantien risteykseen tulee uusi pikavuoropysäkki.

Salossa uusi pikavuoropysäkki tulee Paukkulaan, Salaistentien risteykseen. Toinen uusi pysäkki on ollut käytössä jo jonkin aikaa 110-tiellä Tupurissa.

Entistä enemmän vuoroja Paimiosta lentokentälle, satamiin, Turkuun ja Helsinkiin

Nyt pääset Paimiosta entistä nopeammin ja helpommin lentokentälle, satamiin, Helsinkiin ja Turkuun. 7.1. lähtien kaikki Vainion pika- ja expressvuorot pysähtyvät Paimion Nesteen pikavuoropysäkillä.

Entistä joustavammat ja ajantasaisemmat satamayhteydet

Uusien aikataulujemme myötä 7.1. alkaen tarjoamme entistä täsmällisempiä satamayhteyksiä Helsingin ja Turun satamiin. Jatkossa pääset Vainion bussilla suoraan lähes kaikille laivavuoroille. Myös odotusajat satamassa lyhenevät, kun bussit ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Salo–Helsinki pikavuoroja moottoritielle

Pikavuorojen ajoreitti Salon ja Helsingin välillä nopeutuu, kun osa vuoroista siirtyy Muurla–Helsinki -välillä käyttämään moottoritietä.

Lentokenttäyhteydet puolen tunnin välein

Kaikista Vainion pika-ja expressvuoroista on 7.1. lähtien lentokenttäyhteys. Tämä tarkoittaa, että pääset matkaan vilkkaimmillaan jopa puolen tunnin välein.